Ejerslykkeskolen

Cykelglad skole

Ejerslykkeskolen er en Cykelglad skole.

Det betyder at vi bruger cyklen rigtigt meget og flytter undervisningen ud af huset.
Vi sætter cyklen på skoleskemaet for de yngste elever med cyklevalghold, hvor vi træner cykelfærdigheder og trafikregler på vores vejbane i skolegården og vi tager eleverne med på mindre ture.
For de større elever bruger vi cyklen til at komme omkring i byen, ud i naturen og på besøg til diverse aktiviteter.
Vi har personale, der er vant til at tage eleverne med ud i trafikken på to hjul.

Den første uge af skolens sommerferie har vi en tradition, hvor vi tilbyder 2. og 3. klasseselever at deltage i Ejerslykkeskoles SommerCykelskole. En uge hvor vi cykler rundt i Odense by med eleverne og hygger med ture i Zoo, Den Fynske Landsby og andre sjove steder.

Ejerslykkeskolen cykler jorden rundt

Hvad der startede som en sjov idé hos nogle elever, har vokset sig stort...så stort at hele skolen har givet den så meget gas på cykelpedalerne, at vi er nået en hel omgang rundt om jorden! Dagen har været en festdag med store smil, brunsviger, balloner, startskud og solskin #ejerslykkeskolen #cykelskole #kvarteretsskole #odense #mitodense Musik: BoxCat Games: Mt Fox Shop Music licensed under a Creative Commons Attribution https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Posted by EjerslYkkeskolen, Odense on Friday, November 16, 2018